Laerdal Medical AS- et av våre lengste forhold

«Bidra til å redde en million flere liv. Hvert år. Innen 2030». – Laerdal Medical AS sitt mål

Historien mellom Laerdal Medical og Haaland strekker seg tilbake til 1988. Det første produktet var brakett til hjertestarter for ambulanse, fly og helikopter, som produseres den dag i dag. Vi er stolte over å kunne si at vi i dag leverer platedeler som inngår i flere av produktene Laerdal har utviklet og produserer som har til hensikt å bidra med å redde liv!

For Laerdal er det viktig med pålitelige leveranser med riktig kvalitet, Delene vi leverer er både komplekse platekomponenter med mange inngående operasjoner og enkle shims. I tillegg var vi raske til å snu oss rundt da Covid-19 kom til landet å leverte raskt de delene Laerdal trengte for å få ut sine livreddende produkter. 

Grunnlegger Åsmund Sigurd Laerdal startet i sin tid som leketøysprodusent og kompetansen innenfor plastmaterialer førte bedriften over i et helt annet fagfelt; livreddende førstehjelpsutstyr. Millioner av mennesker i verden har nok truffet Resusci Anne dukken en eller flere ganger i livet og hun har altså sin bakgrunn fra leketøysdukken Anne.

I dag er Laerdal en internasjonal bedrift med en visjon om å bidra til å redde liv. Det gjør de gjennom å produsere et bredt spekter av treningsutstyr og opplæringsmateriell som bl.a benyttes i trening av helsepersonell, sykepleierstudenter, militæret og frivillige beredskapsgrupper.

Haaland er veldig glade for å få være leverandør for Laerdal og føle at vi bidrar til å gjøre verden litt friskere, litt tryggere og litt bedre.

Recommended Posts