Dagen som vi har gledet oss til hele året er her.

Ny kombinert stanse og laser maskin er på plass og i gang.

Dette er vår andre kombi i CS-linja, vi elsker mulighetene de gir oss. Med en slik maskin kan vi både forme og bearbeide plater samtidig som de skjærer de mest komplekse og detaljerte konturer med superrask fiberlaser.

Amada ACIES 2515AJ skiller seg litt ut fra de to andre med større lager for å holde på verktøy, verktøyskift mens den kjører og at verktøy som ikke er i bruk er lagret under børstebordet som platen beveger seg over.

Akkurat det at verktøyene som ikke er i bruk er inaktive under børstebordet er veldig gunstig med tanke på riper på undersiden av plater. Vi er vant med, å ønsker å alltid levere best mulig finish, så funksjonen som gjør at platen hele tiden blir dratt over børstebord og aldri underverktøy vil gjøre at det som vi tradisjonelt har kalt «styggsiden» på platen utgår.

Som du kan lese under infofanen om stans på nettsiden så har også denne et arbeidsområde på 1500x3000mm og opp til 6mm tykkelse på materialet. Den er koblet til materiallageret og er laget for å produsere døgnet rundt 365 dager i året. Dette gjør at vi kan konkurrere med pris, kapasitet og kvalitet med de aller beste i når de kommer til platebearbeiding både i Norge og verden.