Skip to content

Hos oss kan du forvente det aller beste.

Vi er den mest komplette produksjonsbedriften i Norge.

Gjennomtenkt kvalitet i alle ledd

Gjennomtenkt kvalitet i alle ledd

Det er ingen tvil om at det nå er større bevissthet rundt norskproduserte varer og et mer bærekraftig forbruk. Hos Sundays Design har dette vært viktige verdier helt fra starten. Haaland Tynnplate på Vigrestad er stolt produsent av rammeverket til sørlandsbedriftens populære utemøbler.

–Vi har i 10 år designet og solgt hagemøbler av høy kvalitet som er tilpasset norske forhold. At varene blir produsert i Norge er sterkt knyttet opp til vår identitet, sier daglig leder i Sundays Design, Kjell Tore Skeivoll.

Haaland Tynnplate produserte for ti år siden den aller første hagegruppen for Sundays Design, og etter et langt og godt samarbeid er bedriften på Vigrestad fremdeles det Kristiansandsbaserte selskapets foretrukne produsent.

I de store fabrikklokalene på Jæren produseres det meste for Sundays Design med hjelp av automatisk produksjonsteknologi. 

–Vi har vært med å tilpasse produksjonen utfra designet som kunden kom med. Vi blir stadig utfordret på nye produkter og forbedringer på de gamle, forteller fabrikksjef Gabriel Høyland.

Det som i dag er en av Europas mest moderne tynnplate-bedrifter, ble startet som en møbelfabrikk på 1930-tallet av Olav Haaland. Mye har skjedd siden den gang. Idag produserer bedriften alt i fra systemer for avfallshåndtering til møbelrammer. 

Kvalitet og design

–En stor del av konseptet vårt er at utemøblene våre er skapt for norske forhold. Men de tåler like mye sol som regn. Rammeverket i aluminium tåler alle værtyper, bare putene trenger byttes ut etter hva slags klima de skal brukes i, forteller Skeivoll som understreker at utemøblene deres kan brukes overalt. Ikke bare i de norske uterom, men også i mer solfylte værforhold.
–Aluminiumsarbeidet som Haaland gjør er en veldig stor del av våre produkters kjente kvalitet, sier Skeivoll og berømmer samarbeidet med jærbedriften.

Godt samarbeid

–At vi etter såpass mange år enda har et nært og godt forhold sier noe om at samarbeidet er preget av tillit og god kommunikasjon i alle ledd. Haaland kaster seg rundt når det trengs, som nå i vår da etterspørselen ble så stor og vi måtte produsere et ekstra parti.

«Kravene vi setter til oss selv og produktene våre er skyhøye og vi setter kun vår lit til de beste materialene som er på markedet.»
Sundays Design på sin hjemmeside.

Hvordan har Korona-situasjonen preget dere?

–Hadde du spurt meg i mars hadde jeg kanskje svart annerledes, men det har slått positivt ut for oss. Folk ønsker å bruke penger på egen hage, nå som de skal være mer hjemme. Flere velger å kjøpe norsk, noe som kan føre til at den norske produksjonen blir styrket. For oss er det viktig.

Lyst til å vite mer?

Kontakt oss idag. Vi produserer akkurat det du vil ha. Eller sving innom oss i vårt flotte bygg som ligger på Vigrestad i vakre Hå Kommune.

Velkommen skal du være.

Tlf: +47 51 79 20 00